The Raviz Calicut

Kozhikode
The Raviz Calicut Genel
The Raviz Calicut Öne Çıkan Resim
The Raviz Calicut Dış Mekan
The Raviz Calicut Dış Mekan
The Raviz Calicut Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
The Raviz Calicut
5/3410, T6, Mavoor Road, Calicut , Kozhikode

The Raviz Calicut misafirlere Kozhikode merkezinde, Emarald Alışveriş Merkezi yakınında ve Tali Temple ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Sarovaram BioPark ile 1 mi (1,6 km) ve Kozhikode Corporation Stadı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Raviz Cafe ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 74 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya buhar odası gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
Club
Club Oda, Şehir Manzaralı (Including Free wifi)
Room
Premium Oda, Şehir Manzaralı (Including Free wifi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x