Alhind Calicut Tower

Kozhikode
Alhind Calicut Tower Genel
Alhind Calicut Tower Genel
Alhind Calicut Tower Öne Çıkan Resim
Alhind Calicut Tower Yerinde Yemek
Alhind Calicut Tower Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Alhind Calicut Tower
JafferKhan Colony Rd , Kozhikode

Kozhikode bölgesindeki Alhind Calicut Tower konaklamanızda, Emarald Alışveriş Merkezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Tali Temple ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sarovaram BioPark ile 1 mi (1,7 km) ve Kozhikode Corporation Stadı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x