The Rani Hotel & Spa

Lesser Sunda Islands, Kuta
The Rani Hotel & Spa Genel
The Rani Hotel & Spa Genel
The Rani Hotel & Spa Genel
The Rani Hotel & Spa Genel
The Rani Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
The Rani Hotel & Spa
Jl. Kartika Plaza No 46 Lesser Sunda Islands, Kuta

The Rani Hotel & Spa size Kuta merkezinde, Lippo Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş ve Discovery Alışveriş Merkezi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Kuta Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Legian Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Kenanga Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x