Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified Genel
Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified Genel
Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified Genel
Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified Genel
Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified
Jl. Kartika Plaza 92 Lesser Sunda Islands, Kuta

Grand Ixora Kuta Resort - CHSE Certified misafirlere Kuta (Kartika Plaza) bölgesinde, Lippo Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Discovery Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kuta Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Legian Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Bambu Roras restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 134 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kuta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1163 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x