The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang

Şanghay
The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang Genel
The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang Genel
The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang Öne Çıkan Resim
The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang Dış Mekan
The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang
No.6, Lane 6666, Huaxia East Road Pudong New Area , Şanghay

The QUBE Hotel Shanghai Sanjiagang misafirlere Şangay (Pudong) bölgesinde, Shanghai Sanjia Port Coastal Tourist Areas ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Şanghay Jeoloji Bilimi Müzesi ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chuansha Parkı ile 9,1 km ve Huang Yanpei Eski Konutu ile 9,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 512 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Süit
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Superior)
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe)
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Superior)
Room
Deluxe Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x