The Plot

Highveld Ridge, Midrand
The Plot Genel
The Plot Öne Çıkan Resim
The Plot Dış Mekan
The Plot Banyo Tipleri
The Plot Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
The Plot
35 Lyncon Rd Highveld Ridge, Midrand

Midrand bölgesindeki The Plot misafirlere banliyöde, Kyalami on Main Alışveriş Merkezi ve Vodaworld ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 7,5 mi (12,1 km) ve Kyalami Yarış Pisti ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

The Plot misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Classic Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x