The Platinum Suites 17

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
The Platinum Suites 17 Öne Çıkan Resim
The Platinum Suites 17 Dış Mekan
The Platinum Suites 17 Oda Düzeni
The Platinum Suites 17 Oda Düzeni
The Platinum Suites 17 Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
The Platinum Suites 17
1020 Jalan Sultan Ismail Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (Kuala Lumpur Şehir Merkezi) bölgesindeki bu apart otel Petronas İkiz Kuleleri ve KLCC Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Pavilion Kuala Lumpur ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x