Holiday Hotel

Kuzey Kamboçya, Battambang
Holiday Hotel Genel
Holiday Hotel Genel
Holiday Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Hotel Dış Mekan
Holiday Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Holiday Hotel
695, Street 4 Sangkat Preak Mohatep Kuzey Kamboçya, Battambang

Holiday Hotel misafirlere Battambang (Svay Pao) bölgesinde, Boeung Chhouk Market ve Psar Nat ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Union Commercial Bank ile 0,4 mi (0,6 km) ve Colonial-Era Architecture ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Holiday Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x