The Piccolo Hotel of Boracay

Visayan Adaları, Balabag
The Piccolo Hotel of Boracay Genel
The Piccolo Hotel of Boracay Genel
The Piccolo Hotel of Boracay Genel
The Piccolo Hotel of Boracay Genel
The Piccolo Hotel of Boracay Öne Çıkan Resim
Image More +72 fotoğraf
The Piccolo Hotel of Boracay
Station 2 Barangay, Balabag Boracay Visayan Adaları, Balabag

The Piccolo Hotel of Boracay misafirlere Boracay bölgesinde, plaj yakınında, Budget Mart ile D'mall Boracay Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Station 2 ile 0,2 mi (0,4 km) ve Beyaz Plaj ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

The Piccolo Hotel of Boracay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda (Semi)
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda
Room
Premier Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x