The Pepin Mansion Historic B&B

Southeastern Indiana, New Albany
The Pepin Mansion Historic B&B Öne Çıkan Resim
The Pepin Mansion Historic B&B Dış Mekan
The Pepin Mansion Historic B&B Dış Mekan
The Pepin Mansion Historic B&B Dış Mekan
The Pepin Mansion Historic B&B Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
The Pepin Mansion Historic B&B
1003 E. Main St. Southeastern Indiana, New Albany

The Pepin Mansion Historic B&B konaklamanızda New Albany merkezinde, KFC Yum Center ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Kentucky Uluslararası Kongre Merkezi ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Fourth Street Live! ile 10,9 km ve Louisville Palace ile 11,4 km mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Toskana stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. New Albany bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 4000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Victor Pepin Suite)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Culbertson Suite)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Barth Suite)
Room
Deluxe Süit (Marilyn Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x