The Pandora Hotel

Lesser Sunda Islands, Pejeng Kawan
The Pandora Hotel Genel
The Pandora Hotel Genel
The Pandora Hotel Öne Çıkan Resim
The Pandora Hotel Dış Mekan
The Pandora Hotel Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
The Pandora Hotel
Banjar Dukuh Geria, Pejeng Kawan Lesser Sunda Islands, Pejeng Kawan

Ubud bölgesindeki The Pandora Hotel konaklamanızda, Pura Penataran Sasih ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Valley Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı (Garden Suite)
Room
Villa, Bahçe Manzaralı (Garden Villa)
Room
Süit, Vadi Manzaralı (Valley View Suite)
Room
Süit, Vadi Manzaralı (Valley View Suite with Garden)
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x