The Hidden Paradise Ubud

Pejeng Kawan
The Hidden Paradise Ubud Genel
The Hidden Paradise Ubud Genel
The Hidden Paradise Ubud Genel
The Hidden Paradise Ubud Genel
The Hidden Paradise Ubud Genel
Image More +103 fotoğraf
The Hidden Paradise Ubud
Jl. Dukuh Geria Pejeng Kawan , Pejeng Kawan

Ubud bölgesindeki The Hidden Paradise Ubud misafirlere kırsal bölgede, Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 3,9 km (2,4 mi) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 4,1 km (2,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Premier Süit, Tepe Manzaralı
Room
Luxury Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Süit, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x