The Palm Seychelles

Bel Ombre
The Palm Seychelles Öne Çıkan Resim
The Palm Seychelles Dış Mekan
The Palm Seychelles Dış Mekan
The Palm Seychelles Dış Mekan
The Palm Seychelles Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
The Palm Seychelles
Mt Simpson Bel Ombre , Bel Ombre

The Palm Seychelles misafirlere Mahe Adası bölgesinde, nehir üzerinde, Beau Vallon Plajı ve Anse Major Trail 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Anse Major Beach ile 1,6 mi (2,6 km) ve Beau Vallon Pazarı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 15 odamız vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x