The Originals City, Hôtel Le Lodge

Cote Landaise, Ondres
The Originals City, Hôtel Le Lodge Genel
The Originals City, Hôtel Le Lodge Genel
The Originals City, Hôtel Le Lodge Genel
The Originals City, Hôtel Le Lodge Genel
The Originals City, Hôtel Le Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
The Originals City, Hôtel Le Lodge
1180 Ave du 11 Nov 1918 1918 Cote Landaise, Ondres

The Originals City, Hôtel Le Lodge size Ondres merkezinde, Planète Parcs ve Marais d'Orx Ulusal Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Biscay Körfezi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Ondres Plajı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x