Green Resort

Cote D'argent (bölge), Ondres
Green Resort Genel
Green Resort Genel
Green Resort Genel
Green Resort Genel
Green Resort Genel
Image More +74 fotoğraf
Green Resort
Chemin de la Montagne Cote D'argent (bölge), Ondres

Ondres bölgesindeki Green Resort misafirlere okyanus kıyısında, Biscay Körfezi ve Ondres Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Planète Parcs ile 2,6 mi (4,2 km) ve Marais d'Orx Ulusal Doğa Koruma Alanı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Restoranda Green Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 17-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz çevirmeli İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Kır Evi, 3 Yatak Odası
Premium
Premium Kır Evi
Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Kır Evi
Room
Luxury Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x