The Orchard Holiday Home

Mahe Adası
The Orchard Holiday Home Genel
The Orchard Holiday Home Genel
The Orchard Holiday Home Öne Çıkan Resim
The Orchard Holiday Home Dış Mekan
The Orchard Holiday Home Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
The Orchard Holiday Home
Barbarons, Grand Anse , Mahe Adası

The Orchard Holiday Home konaklamanızda Mahe Adası bölgesinde, Grand Anse Plajı ile 3,1 km (1,9 mi) ve Anse Royal Plajı ile 11,7 km (7,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Baie Lazare Plajı ile 12,4 km (7,7 mil) ve Anse Soleil Plajı ile 12,7 km (7,9 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Zemin Kat
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x