Papaya Guesthouse

La Misere
Papaya Guesthouse Öne Çıkan Resim
Papaya Guesthouse Dış Mekan
Papaya Guesthouse Dış Mekan
Papaya Guesthouse Dış Mekan
Papaya Guesthouse İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Papaya Guesthouse
La Solitude La Misere , La Misere

Mahe Adası bölgesindeki Papaya Guesthouse misafirlere dağda, Morne Seychellois Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Trois Freres Trail ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Linite Stadyumu ile 3 mi (4,8 km) ve Grand Anse Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Room
Basic Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x