The Olive Tree Hotel

Catalkoy
The Olive Tree Hotel Genel
The Olive Tree Hotel Genel
The Olive Tree Hotel Öne Çıkan Resim
The Olive Tree Hotel Dış Mekan
The Olive Tree Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
The Olive Tree Hotel
Inönü Caddesi No. 89, Ag. Epiktitos , Catalkoy

Çatalköy bölgesindeki The Olive Tree Hotel konaklamanızda, Diana Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Bellapais Abbey ile 3,7 mi (6 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Girne Kalesi ile 5,3 mi (8,5 km) ve Girne Limanı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Alashia yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

145 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Villa
Economy
Economy Oda
Room
Deluxe Villa
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x