The Olive Tree Hotel

Girne, Girne
The Olive Tree Hotel Genel
The Olive Tree Hotel
Girne/ Girne, Girne

Beşparmak Dağları’nın görkemli yamaçlarına yerleşen The Olive Tree Hotel, Kıbrıs’ta huzur dolu bir tatil arayanların gözde adreslerinden. Çatalköy mevkiinde yer alan tesise hem Girne kent merkezinden hem de Ercan Havaalanı’ndan 1 saatten az sürede ulaşmak mümkün. 

The Olive Tree Hotel’den sadece 8 kilometre uzaklıkta konumlanan Girne Kalesi’ne 10 dakika içinde erişebilirsiniz. Bellapais Manastırı ve St. Hilarion Kalesi tesisten yaklaşık 30 dakikalık mesafede. Plaj ise The Olive Tree Hotel’e 2 kilometre uzakta. Üstelik belirli saatlerde tesisten plaja ücretsiz servisle yolculuk yapabilirsiniz. 

Sakin ve sessiz atmosferiyle dikkat çeken The Olive Tree Hotel’de açık ve kapalı yüzme havuzlarında dilediğiniz gibi yüzebilir, tenis kortunda heyecan dolu karşılaşmaların tadını çıkarabilirsiniz. Tesiste ayrıca sauna ve masaj gibi olanaklar da misafirleri bekliyor. Çocuklarla beraber The Olive Tree Hotel’de tatil yapanlar için çocuk havuzu, oyun alanı ve çocuk kulübü mevcut. Üstelik kablosuz internet bağlantısı, havuz ve plaj havluları, minder, şezlong ve şemsiyeler konuklara tesis genelinde ücretsiz sunuluyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Villa
Deluxe
Deluxe Villa
Family
Family Suit
Ekonomik
Ekonomik Villa
DELUXE
Deluxe Villa Oda
STANDART
Standart Villa Oda
Room
Deluxe Bungalow
Room
Family Suit
Room
Standard Bungalow Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x