The Olive Branch Hotel

Jerash
The Olive Branch Hotel Genel
The Olive Branch Hotel Öne Çıkan Resim
The Olive Branch Hotel Dış Mekan
The Olive Branch Hotel Dış Mekan
The Olive Branch Hotel Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
The Olive Branch Hotel
Guzn Al-Zaytoon Road , Jerash

Jerash bölgesindeki The Olive Branch Hotel misafirlere tarihi bölgede, Nymphaeum Anıt Çeşmesi ve Jerash Visitor Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Antik Güney Tiyatrosu ile 3,5 mi (5,7 km) ve Oval Meydan ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Zaitoun ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x