Apartment Ground Floor

Jerash
Apartment Ground Floor Öne Çıkan Resim
Apartment Ground Floor Dış Mekan
Apartment Ground Floor Dış Mekan
Apartment Ground Floor İç Mekan
Apartment Ground Floor İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Apartment Ground Floor
Jordan jarsh. Jarsh , Jerash

Bu apart otel konaklamanızda Jerash bölgesinde, Nymphaeum Anıt Çeşmesi ve Oval Meydan ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Koşu Yolu ile 0,9 km (0,5 mil) ve Adriyan Kemeri ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş apart dairede şömine ve LED televizyon mevcut. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x