The Odyssey Serviced Apartment

Chiang Mai
The Odyssey Serviced Apartment Öne Çıkan Resim
The Odyssey Serviced Apartment Dış Mekan
The Odyssey Serviced Apartment İç Mekan
The Odyssey Serviced Apartment İç Mekan
The Odyssey Serviced Apartment İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
The Odyssey Serviced Apartment
41 Viangbua Road, T. Chang Puek Ban Muang Pi Nong , Chiang Mai

The Odyssey Serviced Apartment misafirlere Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Chiang Mai Rajabhat Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Family
Room
Studio
Room
1 Bedroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x