The Ocean Park Beach Resort

Neyyattinkara
The Ocean Park Beach Resort Öne Çıkan Resim
The Ocean Park Beach Resort Dış Mekan
The Ocean Park Beach Resort Yerinde Yemek
The Ocean Park Beach Resort Yerinde Yemek
The Ocean Park Beach Resort Oda Manzaraları
Image More +20 fotoğraf
The Ocean Park Beach Resort
Light House Beach Kovalam , Neyyattinkara

The Ocean Park Beach Resort misafirlere Neyyattinkara bölgesinde, plaj yakınında, Hawah Plajı ve Lighthouse Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Kovalam Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Yemek servisi için resort otelin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

22 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (Non A/C)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda ( A/C )
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı ( A/C )
Room
Standard Oda ( A/C )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x