Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam

Neyyattinkara
Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam Genel
Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam Öne Çıkan Resim
Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam Dış Mekan
Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam Dış Mekan
Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam
Light House Beach, Kovalam , Neyyattinkara

Hotel Sea View Palace - The Beach Hotel, Kovalam misafirlere Neyyattinkara bölgesinde, plajda, Hawah Plajı ve Lighthouse Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kovalam Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda (Non AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x