The Nunnery and Spa at Brightlands

Central Tablelands, Leura
The Nunnery and Spa at Brightlands Genel
The Nunnery and Spa at Brightlands Genel
The Nunnery and Spa at Brightlands Öne Çıkan Resim
The Nunnery and Spa at Brightlands Dış Mekan
The Nunnery and Spa at Brightlands Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Nunnery and Spa at Brightlands
6 Eastview Avenue Central Tablelands, Leura

The Nunnery and Spa at Brightlands misafirlere Sydney (Leura) bölgesinde, Leura Çarşısı ve Leuralla Yeni Güney Galler Oyuncak ve Demiryolu Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Fortress Rock ile 1,8 mi (2,8 km) ve Blue Mountains Kültür Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Dinning Room, The Nunnery and Spa at Brightlands misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve su sebili mevcuttur. Sydney bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x