Bethany at Brightlands

Central Tablelands, Leura
Bethany at Brightlands Genel
Bethany at Brightlands Genel
Bethany at Brightlands Genel
Bethany at Brightlands Öne Çıkan Resim
Bethany at Brightlands Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Bethany at Brightlands
8-12 Eastview Ave. Central Tablelands, Leura

Sydney (Leura) bölgesindeki Bethany at Brightlands misafirlere Leura Çarşısı ve Leuralla Yeni Güney Galler Oyuncak ve Demiryolu Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Everglades Tarihi Evi ve Bahçeleri ile 1,7 mi (2,8 km) ve Fortress Rock ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Bethany at Brightlands misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Zemin Kat
Honeymoon
Honeymoon Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Zemin Kat
Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Zemin Kat (The Sorensen)
Deluxe
Deluxe Süit, Birden Çok Yatak, Özel Banyo, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x