The Noel at Whitwell

East Midlands, Oakham
The Noel at Whitwell Genel
The Noel at Whitwell Öne Çıkan Resim
The Noel at Whitwell İç Mekan
The Noel at Whitwell Oda
The Noel at Whitwell Oda
Image More +4 fotoğraf
The Noel at Whitwell
Main Street Whitwell East Midlands, Oakham

Oakham bölgesindeki The Noel at Whitwell konaklamanızda, Rutland Sulak Doğa Koruma Alanı ve Rutland Zorbing ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Rutland Water Country Park ile 0,8 mi (1,2 km) ve Barnsdale Bahçeleri ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (First Floor)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Shower/Bath)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x