Rutland Hall Hotel

East Midlands, Barnsdale
Rutland Hall Hotel Genel
Rutland Hall Hotel Genel
Rutland Hall Hotel Genel
Rutland Hall Hotel Genel
Rutland Hall Hotel Genel
Image More +190 fotoğraf
Rutland Hall Hotel
North Oakham East Midlands, Barnsdale

Oakham bölgesindeki Rutland Hall Hotel misafirlere göl üzerinde, Rutland Sulak Doğa Koruma Alanı ve Barnsdale Bahçeleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Oakham Şatosu ile 5,4 km (3,3 mi) ve Normanton Church ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

66 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve kapalı havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Oakham bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4844 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Windor
Windor Suite 3 Bedroom Private Hot Tub
Grand
Grand Main Hall Double Room
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Burley
Burley Lodge - Family Lodge
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Exton
Exton Lodge
Room
Junior Süit
Room
Fitzwilliam Suite - 3 Bedroom Suite
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x