The Nobleman Boutique Hotel

Highveld Ridge, Pretoria
The Nobleman Boutique Hotel Genel
The Nobleman Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
The Nobleman Boutique Hotel İç Mekan
The Nobleman Boutique Hotel İç Mekan
The Nobleman Boutique Hotel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
The Nobleman Boutique Hotel
490 Lois Ave Erasmuskloof Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria (Erasmuskloof) bölgesindeki The Nobleman Boutique Hotel misafirlere Wingate Park Country Club ve Moreleta Kloof Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Menlyn İş Merkezleri Bölgesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Güney Afrika Yerel Hükûmet Birliği ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

The Nobleman Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x