Redsquare Home

Highveld Ridge, Pretoria
Redsquare Home Öne Çıkan Resim
Redsquare Home Dış Mekan
Redsquare Home Dış Mekan
Redsquare Home İç Mekan
Redsquare Home İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Redsquare Home
488 Dwyka Street Erasmuskloof Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria (Erasmuskloof) bölgesindeki Redsquare Home misafirlere Wingate Park Country Club ve Moreleta Kloof Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Menlyn İş Merkezleri Bölgesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Güney Afrika Yerel Hükûmet Birliği ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Honeymoon Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (executive suite)
Room
Basic Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x