the niu Keg

Barmbek, Hamburg
the niu Keg Genel
the niu Keg Genel
the niu Keg Genel
the niu Keg Genel
the niu Keg Genel
Image More +80 fotoğraf
the niu Keg
Brauhausstraße 44 Barmbek, Hamburg

The niu Keg misafirlere Hamburg (Wandsbek) bölgesinde, Hagenbeck Hayvanat Bahçesi ve Horner Rennbahn ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Miniatur Wunderland (Minyatür Harikalar Diyarı) ile 4,4 mi (7 km) ve Elbe Philharmonic Hall (Elbe Filarmonik Konser Salonu) ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda the niu Keg misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 116 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x