the niu Bricks

Hamburg
the niu Bricks Genel
the niu Bricks Genel
the niu Bricks Genel
the niu Bricks Genel
the niu Bricks Genel
Image More +49 fotoğraf
the niu Bricks
Christoph-Probst-Weg 30 , Hamburg

The niu Bricks konaklamanızda Hamburg (Hamburg-Nord) bölgesinde, Üniversite Tıp MerkeziHamburg-Eppendorf ve Hagenbeck Hayvanat Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Volksparkstadion Stadyumu ile 6,1 km (3,8 mil) ve Barclaycard Arena Etkinlik Merkezi ile 6,2 km (3,9 mil) mesafede.

Restoranda the niu Bricks misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 192 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x