The Newel Metaxourgeio

Atina
The Newel Metaxourgeio Öne Çıkan Resim
The Newel Metaxourgeio Dış Mekan
The Newel Metaxourgeio Dış Mekan
The Newel Metaxourgeio Dış Mekan
The Newel Metaxourgeio İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Newel Metaxourgeio
31 Psaron , Atina

The Newel Metaxourgeio misafirlere Atina merkezinde, Parthenon ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pire Limanı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Junior Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x