The Nest East Legon

Accra
The Nest East Legon Genel
The Nest East Legon Öne Çıkan Resim
The Nest East Legon İç Mekan
The Nest East Legon Oda
The Nest East Legon Oda
Image More +2 fotoğraf
The Nest East Legon
173 E Legon - Trasacco Estate Rd , Accra

Accra bölgesindeki The Nest East Legon konaklamanızda, Lakeside Marina Park ve Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Labadi Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Teshie Plajı ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 2 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca kuaför ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ev, Özel Banyo
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x