Relle Suites Hotel

Accra
Relle Suites Hotel Genel
Relle Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Relle Suites Hotel Dış Mekan
Relle Suites Hotel İç Mekan
Relle Suites Hotel Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Relle Suites Hotel
adjacent islamic university east legon , Accra

Accra bölgesindeki Relle Suites Hotel konaklamanızda Lakeside Marina Park ve Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Labadi Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) ve Teshie Plajı ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Relle misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x