The Nautilus Pemba Hotel

Pemba
The Nautilus Pemba Hotel Öne Çıkan Resim
The Nautilus Pemba Hotel Dış Mekan
The Nautilus Pemba Hotel Dış Mekan
The Nautilus Pemba Hotel Dış Mekan
The Nautilus Pemba Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
The Nautilus Pemba Hotel
Av Marginal, Wimbi Beach Praia de Wimbi , Pemba

The Nautilus Pemba Hotel misafirlere Pemba bölgesinde, plajda ve Pemba Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cemetery ile 4,7 mi (7,5 km) ve Provincial de Pemba Hastanesi ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Dhow Restaurant and B ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

21 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x