Raphael's Hotel

Pemba
Raphael's Hotel Genel
Raphael's Hotel Genel
Raphael's Hotel Genel
Raphael's Hotel Genel
Raphael's Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
Raphael's Hotel
Praca 25 de Setembro (Kamkomba) , Pemba

Raphael's Hotel misafirlere Pemba bölgesinde, okyanus kıyısında, Ponta Romero Deniz Feneri ve Pemba Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cemetery ile 1,7 mi (2,8 km) ve Provincial de Pemba Hastanesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Besilico misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

84 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Luxury
Luxury Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x