The Mutiara Jimbaran Boutique Villas

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
The Mutiara Jimbaran Boutique Villas Öne Çıkan Resim
The Mutiara Jimbaran Boutique Villas Dış Mekan
The Mutiara Jimbaran Boutique Villas Dış Mekan
The Mutiara Jimbaran Boutique Villas Kahvaltı
The Mutiara Jimbaran Boutique Villas Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
The Mutiara Jimbaran Boutique Villas
Jalan Karang Mas Sejahtera No. 88 Lesser Sunda Islands, Jimbaran

The Mutiara Jimbaran Boutique Villas misafirlere Jimbaran (Jimbaran Körfezi) bölgesinde, Bukit Yarımadası yakınında ve Cimbaran Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Kuta Plajı ile 6,7 mi (10,7 km) ve Legian Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x