Pat-Mase Villas

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Pat-Mase Villas Genel
Pat-Mase Villas Genel
Pat-Mase Villas Genel
Pat-Mase Villas Genel
Pat-Mase Villas Genel
Image More +23 fotoğraf
Pat-Mase Villas
Jalan Karang Mas Sejahtera 100 Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Jimbaran (Jimbaran Körfezi) bölgesindeki Pat-Mase Villas konaklamanızda Cimbaran Plajı ve Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Jenggala Factory alışveriş merkezi ile 2,3 km ve Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 3,2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 3 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x