The moon kampot boutique

Fil Dağları, Kampot
The moon kampot boutique Dış Mekan
The moon kampot boutique Dış Mekan
The moon kampot boutique Dış Mekan
The moon kampot boutique Dış Mekan
The moon kampot boutique Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
The moon kampot boutique
Riverside Fil Dağları, Kampot

The moon kampot boutique misafirlere Kampot merkezinde, Kampot Provincial Museum ve Entanou Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Big Durian ile 1 mi (1,6 km) ve Kampot Night Market ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10.3 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x