The Monte Carlo

Highveld Ridge, Centurion
The Monte Carlo Genel
The Monte Carlo Genel
The Monte Carlo Genel
The Monte Carlo Öne Çıkan Resim
The Monte Carlo Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
The Monte Carlo
26 Monte Carlo Drive Highveld Highveld Ridge, Centurion

The Monte Carlo misafirlere Centurion merkezinde, Centurion Tiyatrosu ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve SuperSport Park ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Smuts Müze Evi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Jan Smuts Müzesi ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve ısıtmalı zemin olan 11 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 26-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Bedroom Apartment
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
2 Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x