42onKing

Highveld Ridge, Centurion
42onKing Öne Çıkan Resim
42onKing Dış Mekan
42onKing Dış Mekan
42onKing Dış Mekan
42onKing Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
42onKing
42 King Street Highveld Ridge, Centurion

Centurion bölgesindeki 42onKing konaklamanızda Centurion Tiyatrosu ve Smuts Müze Evi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Jan Smuts Müzesi ile 2,4 mi (3,8 km) ve SuperSport Park ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, buzdolabı ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x