The Maruti Nandan Grand

Nathdwara
The Maruti Nandan Grand Öne Çıkan Resim
The Maruti Nandan Grand Yerinde Yemek
The Maruti Nandan Grand Yerinde Yemek
The Maruti Nandan Grand Yerinde Yemek
The Maruti Nandan Grand Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
The Maruti Nandan Grand
National Highway 08 , Odan Nahdwara Rajsamand , Nathdwara

Nathdwara bölgesindeki The Maruti Nandan Grand konaklamanızda Shrinathji Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Nathdwara Tapınağı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Pichola Gölü ile 30,7 mi (49,4 km) ve Şehir Sarayı ile 32,1 mi (51,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 75 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x