juSTa Brij Bhoomi Nathdwara

Nathdwara
juSTa Brij Bhoomi Nathdwara Öne Çıkan Resim
juSTa Brij Bhoomi Nathdwara Dış Mekan
juSTa Brij Bhoomi Nathdwara Dış Mekan
juSTa Brij Bhoomi Nathdwara Dış Mekan
juSTa Brij Bhoomi Nathdwara Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
juSTa Brij Bhoomi Nathdwara
Nichi Odan Haldi Ghati Road Tehsil, Dist. Rajsamand , Nathdwara

JuSTa Brij Bhoomi Nathdwara misafirlere Nathdwara bölgesinde, tarihi bölgede, Shrinathji Tapınağı ve Nathdwara Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pichola Gölü ile 31,6 mi (50,9 km) ve Kumbhalgarh Kalesi ile 31,8 mi (51,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x