The Luang Say Residence

Luang Prabang
The Luang Say Residence Genel
The Luang Say Residence Genel
The Luang Say Residence Genel
The Luang Say Residence Genel
The Luang Say Residence Genel
Image More +130 fotoğraf
The Luang Say Residence
4-5 Ban Phonepheng P.O.Box 507 , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki The Luang Say Residence, Wat Mai ve Phu Si Dağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4,5 yıldızlı otel Sabah Pazarı ile 2,3 km ve Kraliyet Sarayı Müzesi ile 2,5 km mesafede.

Terrase Des Colonies yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 5 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pioneer
Pioneer Suite Twin
Room
Explorator Suite Twin
Room
Explorator Suite King
Room
Pioneer Suite King

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x