Sanakeo Boutique & Spa

Luang Prabang
Sanakeo Boutique & Spa Genel
Sanakeo Boutique & Spa Genel
Sanakeo Boutique & Spa Öne Çıkan Resim
Sanakeo Boutique & Spa Dış Mekan
Sanakeo Boutique & Spa Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Sanakeo Boutique & Spa
Phouvao Rd, Phonepheng Village , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Sanakeo Boutique & Spa konaklamanızda, Wat Manorom ve Wat That Luang ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel UXO Laos Visitor Center ile 0,4 mi (0,7 km) ve Mekong ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 1.5 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Sanakeo)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Sanakeo)
Room
Süit (Sanakeo)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Sanakeo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x