The Lotus Garden

Karaib Adaları Kıyısı, Puerto Viejo
The Lotus Garden Öne Çıkan Resim
The Lotus Garden Dış Mekan
The Lotus Garden Dış Mekan
The Lotus Garden İç Mekan
The Lotus Garden Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
The Lotus Garden
opposite Salsa Brava Karaib Adaları Kıyısı, Puerto Viejo

The Lotus Garden misafirlere Puerto Viejo de Talamanca bölgesinde, plaj yakınında, Talamanca Family Art ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Siyah Plaj ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Punta Uva Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Playa Cocles ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x