The Londoner

Büyük Britanya, London
The Londoner Genel
The Londoner Genel
The Londoner Genel
The Londoner Genel
The Londoner Genel
Image More +74 fotoğraf
The Londoner
38 Leicester Square Büyük Britanya, London

The Londoner konaklamanızda, Londra merkezinde, Leicester Square ve Garrick Tiyatrosu ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Regent Street ile 0,5 km ve Trafalgar Square ile 0,5 km mesafede.

Whitcomb’s, The Londoner misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 350 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Room
Deluxe
Deluxe King Room
Deluxe
Deluxe King City View Room
Junior
Junior Süit
Luxury
Luxury Süit
Panoramic
Panoramic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x