The Lokha Umalas Villas and Spa

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
The Lokha Umalas Villas and Spa Genel
The Lokha Umalas Villas and Spa Genel
The Lokha Umalas Villas and Spa Genel
The Lokha Umalas Villas and Spa Öne Çıkan Resim
The Lokha Umalas Villas and Spa Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Lokha Umalas Villas and Spa
Jalan Bumbak Dauh Kuta Utara Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Kerobokan (Umalas) bölgesindeki The Lokha Umalas Villas and Spa misafirlere Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 3,7 mi (6 km) ve Legian Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Padi Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu Art Deco stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Pool Villa, Airport Pick Up
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Special Offer - Honeymoon Package )
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x