Big Brother Surf Inn

Lesser Sunda Islands, Tibubeneng
Big Brother Surf Inn Genel
Big Brother Surf Inn Genel
Big Brother Surf Inn Genel
Big Brother Surf Inn Genel
Big Brother Surf Inn Genel
Image More +33 fotoğraf
Big Brother Surf Inn
Jl. Pantai Berawa, 20 Lesser Sunda Islands, Tibubeneng

Big Brother Surf Inn misafirlere Canggu (Berawa) bölgesinde, Splash Waterpark Bali Su Parkı ve Canggu Square ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Seminyak Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Legian Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x